I løpet av denne familieferien skjer det mye. Som for eksempel – finne lokasjoner for sommerleir eller sommerbarnehage. Her er noen av de viktige tingene å ta vare på.

Det store spørsmålet: Trenger du hjelp i ferien?

Med en lang sommerferie foran deg, kan det være vanskelig å finne barnepass og aktiviteter som passer godt med timeplanen din.

Svaret: Det kommer an på hva du ønsker å få ut av turen. Hvis du vil ha en pause fra barna og deres daglige rutine, kan det hende du trenger litt hjelp i løpet av ukedagene mens de er på skolen.

Hvis du ønsker å tilbringe mer tid med barna dine, ville det være lettere å la dem være hjemme mens de ikke er på skolen og gjøre andre aktiviteter som svømming eller sport.

Hva skjer under en sommerferie med små barn?

En sommerferie er en tid for å slappe av og nyte familien, men det kan være vanskelig å planlegge den lange pausen. Her er noen tips om hvordan du fortsatt kan få mest mulig ut av sommerferien.

I dagens samfunn tar kvinner ofte seg av familiemedlemmer i løpet av uken mens mannen deres er på jobb. Det er mange utfordringer knyttet til dette scenariet, inkludert barnepass og husarbeid. Det er viktig å finne en balanse mellom jobb og privatliv slik at begge foreldrene kan bidra likt i ektefellens karriere.

I sommerferier trenger barn konstant underholdning og nye opplevelser for å ha det gøy. De kan gjøre det bedre med aktiviteter som er kjente eller vennlige for dem, for eksempel svømming eller lek ute hvis de har mye energi. Barn blir ofte lei uten nok aktiviteter.

Slik forbereder du familien din på en vellykket sommerferie

Disse trinnene vil hjelpe deg med å forberede familien din på den kommende ferien og sørge for at alle er glade, trygge og friske på reisen.

Pakkeliste:

  • Babyservietter (minst 10)
  • Bleier (minst 10)
  • Våtservietter
  • Pakke med håndklær
  • Solkrem (SPF 30+)
  • Tannkrem
  • Tannbørster for alle medlemmer av familien
  • Tannkrem for små opp til 18 måneder
  • Selvklebende bandasjer eller førstehjelpstape (for blemmer eller utslett)
  • Førstehjelpsskrin med solkrem og insektmiddel

Hvordan planlegge sommerferien

Ferieplanlegging kan være ekstremt stressende. Med så mange beslutninger å ta, er det viktig å planlegge fremover. Denne artikkelen vil gi deg noen tips om hvordan du kan gjøre ferieplanleggingsprosessen enklere og mer håndterlig.

Å planlegge en sommerferie kan være vanskelig fordi du må velge riktig reisemål, bestemme hvilke aktiviteter du vil gjøre og finne gode billetter. Den beste måten å nærme seg denne prosessen på er ved å dele opp de forskjellige oppgavene som må gjøres i mindre biter for at de ikke skal overvelde deg og også slik at ingen av dem føler seg for overveldende når de må fullføres.

Liste over ting du må unngå når du planlegger en familieferie

Å planlegge en familietur med små barn er en vanskelig oppgave. Denne sjekklisten er laget for å hjelpe foreldre med å planlegge familieferien og unngå mange av utfordringene som kan oppstå når de prøver å forberede seg til familieferien.

Ikke planlegg denne turen for langt i forveien; vær fleksibel.

Planlegg aktiviteter som er tilpasset alder for barna og sørg for at de har litt nedetid i løpet av dagen.

Ta med deg nok fysisk aktivitet som baller, bøker, puslespill osv. slik at de kan sysselsette seg selv mens du tar deg av andre oppgaver.

Vær forberedt på sykdom og sykdom; ta med medisiner/salver som kan være nødvendig ved akutt eller sykdom.