Navnet lurer kanskje litt, men en bestefarsskjorte er ikke bare for din gamle bestefar. Denne sesongen kan du oppdatere garderoben din med en håndfull smarte og vakre bestefarskjorter som du kan bruke til enhver anledning.

Bestefarsskjorten er kjent for de lange ermene, knappene ved håndleddene og opp rundt kragen. Bestefars gensere kan få hverdagen til å se mer spennende ut, enten du har på deg jeans, shorts eller joggere.

Trendy gensere til enhver anledning

Bestefarsskjorten er alt annet enn gammeldags, og nå har den kommet tilbake på moten. En bestefarskjorte med rund utringning har blitt supertrendy hos både store og små, og det kan kombineres med nesten hva som helst i garderoben din.

Hvis du ikke har fantasi til å sette sammen et nytt antrekk hver dag, kan du fylle opp garderoben din med bestefargensere i forskjellige farger. Da løses enhver kleskrise på sekunder.

Bestefargensere passer godt sammen med en uformell look i kombinasjon med et par joggebukser, men den kan også enkelt kombineres med et par jeans eller dressbukser for en arbeidsdag på kontoret.

En genser som er både praktisk og stilig

Bestefarsskjorten er en favoritt i hverdagen. Bestefars gensere er for det meste laget av klassisk myk bomull, som føles behagelig mot huden. Stoffet er også svettetransporterende, slik at kroppen din alltid holdes tørr under klær.

Klærne vi har tett inntil huden skal helst føles behagelige og ventilerende, slik at vi ikke går og føler oss fuktige og klamme. Bestefarsskjorten er derfor en nødvendighet i garderoben din hvis du vil ha et plagg som ser trendy ut og samtidig er praktisk å bruke i hverdagen.

Knepp opp blusen på en varm sommerdag

Den tradisjonelle bestefarskjorten er langermet, men den er også tilgjengelig med korte ermer for de varme månedene. Bestefargensere er allsidige bluser som kan brukes hele året. Det er flott å kunne kneppe opp blusen på en varm sommerdag hvis du trenger litt ekstra ventilasjon under skjorten. Som nevnt tidligere kan blusen kombineres med alt fra jeans til shorts, slik at du kan skape en kul og uformell sommerlook.

Når det blir kaldere, kan du skifte til den langermede t-skjorten for å få litt ekstra varme til armene. Bestefars gensere sitter godt til huden, så de er flotte å ha under en varm genser, ullgenser eller lett jakke.