Om Bamboline

Bamboline så dagens lys i januar 2013. Dette som et resultat av mange års jobbing mot å lansere en kleskolleksjon for barn med fokus på silkemyke tekstiler som ivaretar en sensitiv barnehud. Bamboline eies og drives 100 % av meg, Kristin Korsnes. Jeg er mamma til 3 og har jobbet i en årrekke som sykepleier, og jobber fortsatt den dag i dag som sykepleier ved siden av Bamboline. 

Som barn slet jeg med atopisk eksem, og dette er historien bak valget av materialet bambus. For meg har alltid følelsen et stoff gir mot huden hatt en stor betydning. Grove tekstiler, spesielt noen typer ull gjorde huden min sår og problematisk, og jeg har friskt i minne årevis med behandlinger for disse problemene. I voksen alder har jeg vokst av meg dette, men jeg vil aldri glemme den følelsen bambusstoffer gav mot huden, da jeg ved en ren tilfeldighet oppdaget dette.

Bamboline har tilholdssted i Stjørdal i Trøndelag. I dag driver jeg virksomheten min hjemmefra. Bamboline er representert i utvalgte butikker rundt omkring i landet, men jobber hovedsaklig på nett. Dette gir meg en unik mulighet til å styre kolleksjonssyklusen ut fra det behovet markedet viser. Hovedsaklig kommer det to nye kolleksjoner fra Bamboline hvert år, en høst og en vår. Samtidig gir dette meg en unik mulighet til å være spontant, og planlegge nye pop-up-kolleksjoner utenfor bestemte sesonger, noe jeg har stor glede av. 

Vi gründere er jo kjent for å være impulsive sjeler med mange ideer, både ideer som blir realisert og ideer som blir forkastet like fort som de dukker opp. For meg handler Bamboline om å realisere en drøm, og å kunne tilby barna klær de selv elsker å gå i, nemlig;

Lun omsorg for huden

 

 


Nylig viste produkter.

inge produkter